Umut Bozok ile birlikte kadro dışı kalan ve bordo-mavili kulüple bağlarını koparan milli futbolcu, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship kulübü Hull City ile yeni bir sayfa açtı. Abdülkadir Ömür'ün sağlık kontrolünden geçmek üzere İngiltere'ye gitmesiyle birlikte, İstanbul Havalimanı'ndan ayrılış görüntüleri de ortaya çıktı.

Lacivert-Kırmızılılar, Play-Off öncesi son karşılaşmalarına çıkıyor; 1461 Trabzon Serik’i ağırlıyor Lacivert-Kırmızılılar, Play-Off öncesi son karşılaşmalarına çıkıyor; 1461 Trabzon Serik’i ağırlıyor

Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, yaptığı açıklamada transfer sürecine dair detayları paylaştı. Ilıcalı, Abdülkadir Ömür'le devam eden temasların olumlu bir şekilde ilerlediğini belirtirken, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın da yardımlarından memnuniyet duyduklarını ifade etti. Ilıcalı, transferin yüksek bir meblağla gerçekleşeceğini düşündüklerini ve Trabzonspor için yüksek bir satış payıyla transferi tamamlamak istediklerini vurguladı.

Pendikspor'un 7 milyon euroluk teklifine rağmen Abdülkadir Ömür'ün reddettiği bilgisi de haberin detayları arasında yer aldı. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Ömür'ün Pendikspor'a gitmeyi reddetmesinin ardından yaşanan gelişmeleri açıklamış ve futbolcunun kadro dışı bırakıldığını duyurmuştu.

Abdülkadir Ömür'ün Hull City macerası, Türk futbolseverler tarafından merakla takip edilmeye devam ediyor. Gelişmeleri yakından takip etmek için bizi takip etmeye devam edin.
TAKA/AYŞE SANCAK

Editör: Ayşe Sancak