Prof. Dr. Serbülent Vural başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, şu isimlerden oluştu: Başkan Yardımcısı Sezgin Atasoy, Sekreter Üye Ayla Pirselimoğlu, Sayman Üye Osman Ertunga, Üyeler Mukaddes Ataman, Serhat Eroğlu, Buse Calap, Selin Oktan, Uğur Işık, Hasan Fehmi Aydın, Enes Bayrak, Eda Aktürk, Merve Özcan, Mehmet Can Berber.

Başkan Vural'ın Açıklamaları:

Mimarlar Odası Trabzon Şube Başkanı Serbülent Vural, genel kurula katılan ve desteklerini ifade eden tüm meslektaşlarına teşekkür ederek, yeni dönemin tüm camiaya hayırlı olmasını diledi. Vural, içinde bulunulan dönemi birçok krizin etkilediğini belirterek, bu zorlu koşullarda mesleği icra etmeye çalıştıklarını ve büyük zorluklarla mücadele ettiklerini ifade etti.

İş Birliğine Açıklık:

Eğitimci Yazar Dursun Ali Taşçı Rize'de Son Yolculuğuna Uğurlandı Eğitimci Yazar Dursun Ali Taşçı Rize'de Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yerel seçimlerle başlayacak yeni dönemi bir fırsat olarak gördüklerini belirten Vural, kenti yönetmeye talip olan tüm adaylara iş birliğine açık olduklarını duyurdu. Mesleki bakış açısıyla doğruları söylemeye devam edeceklerini vurgulayan Vural, mesleki ve etik değerlere sahip çıkarak güçlüklerin üstesinden geleceklerine olan inancını dile getirdi.

Yönetim Kurulu Başkanı Serbülent Vural, 2022 - 2024 yılları arasında Mimarlar Odası Trabzon Şubesi'nin 18. Dönem Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığını ve aynı zamanda KTÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünde öğretim üyesi olduğunu, 2012 yılından bu yana ise Mimari Projelerden Sorumlu Rektör Danışmanı olarak görev yaptığını belirtti.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU

Editör: Doğukan ÖZKURT