Sezon başında Slovenya'da yaşadığı ağır sakatlık, Orsic'i uzun bir süre oyun dışında bırakmıştı ve Bordo-Mavili formayı resmi maçta giyme şansını elde edememişti. 

Ancak, Orsic'in sakatlık sürecini atlatmasıyla birlikte, Trabzon'a dönüşü ve takımla birlikte antrenmanlara katılması, umut verici gelişmelerin habercisi oldu.

Hırvat sol kanat oyuncusu Mislav Orsic'in, ligin 27. haftasında Papara Park'ta oynanacak olan Adana Demirspor maçının 23 kişilik kadrosunda yer alması bekleniyor. Fiziksel olarak oynayabilecek duruma gelmesiyle birlikte, teknik direktör Abdullah Avcı'nın da planları arasında Orsic'i kademeli olarak hazır hale getirmek var. Yaşadığı ağır sakatlık sonrası sezonu kapatması beklenen Orsic'in, beklenenden çok daha hızlı bir şekilde toparlanması, dikkat çekici bir başarı olarak nitelendiriliyor.

1461 Trabzon, Taraftarının Önünde Yarı Final İçin Sahaya Çıkacak 1461 Trabzon, Taraftarının Önünde Yarı Final İçin Sahaya Çıkacak

Orsic'in gösterdiği sabır ve istek, takım içinde takdirle karşılanıyor. Bu sezon ilk resmi maçına çıkacak olmanın heyecanıyla dolu olan Orsic, hem kendisi için hem de takımı için önemli bir dönemeçte olduğunun farkında. Orsic'in sahalara dönmesi, teknik direktör Abdullah Avcı'nın da kadro seçenekleri açısından önemli bir güç kazanmasını sağlayacak. Uzun bir rehabilitasyon sürecinin ardından geri dönen Orsic'in başarısı, hem futbol camiasında hem de taraftarlar arasında büyük sevinçle karşılanacak.
TAKA/AYTEKİN AKAY

Editör: Ayşe Sancak