Trabzonspor, Afrika Kupası’ndan gelecek oyuncular takıma katılana kadar oynayacağı maçları 1-4-6 taktiği ile oynamalı.

Orta sahayı kalabalık tutarak Montella taktiği ile orta sahadan Visca ve Bardhi gibi oyuncuları çıkararak gol arayacak. Aksine Enis’in ön tarafta yalnız kalması Trabzonspor’a tek golden fazlasını kazandırmaz.

Sevgili Okurlar,

Galatasaray ve son Kasımpaşa maçında Mendy’i stopere çekerek takımın yenilgisine zemin hazırlayan Abdullah Avcı yönetimin gözünden düştü.

Eğer Akyazı’da istifa sesleri yankılandı ise bu biraz şanssızlık biraz da Avcı’nın maceracı tercihlerinden kaynaklı idi. Avcı’nın Şampiyonluk yıllarındaki konsantrasyonu yok.

Trabzonspor olur da gelecekte bir teknik direktör arayışına girerse sağa sola bakmamalı.

Bu takımın dahası bu kulübün ruhunu bilen Sadi Tekelioğlu ve Mustafa Akçay var. İkisine Fatih Tekke’yi de ekleyin ve Trabzonspor’un başına getirin.

Doğrudur kadro zaafiyeti vardır. Ama Sadi Tekelioğlu olsun, Mustafa Akçay (Trabzonspor A takımına dönmem demişti) olsun İnter’i yenerken çok güçlü kadrosu mu vardı?

Futbolun yarısı yetenek, yarısı motivasyon ve sinerji meselesidir.

Trabzonspor sinerjisini kaybetmiş.

O sinerjiyi verecek olan teknik kadrodur.

Abdullah hocanın kendi sinerjisi olmayınca takım da istenilen baskıyı yapıp sonunu getiremiyor..

Ersun Yanal 3 kez geldi bu kulübe.

Abdullah Avcı ise iki kez geldi. Gitsin istemem. Ama ayrılırsa artık dışarıya bakmak yok!


DARPHANE OLSA YETMEZ!

Yönetim ekonomi ile boğuşuyor. Aksine, Pepe, Onuachu ve Terezeguet, Afrika Kupası’nda iken Larsen, Bakasetas ve Abdülkadir Ömür’ü satarlar mı?

Böyle bir hata olabilir mi?

İçeride ne kadar zor durum var ki, sermaye artımından gelecek olan paraya rağmen işler dönmüyor.

Euro yukarı doğru gidiyor, topa ayak vurmayan futbolcu 33 trilyon alıyor. Darphane olsa buna para dayanmaz

Cumhurbaşkanı’nın aylık maaşı 150 bin TL. Trabzonspor’da Berat’ın günlüğü 150 bin TL. Futbola çeki düzen verme vakti geçiyor.
 

AHMET AĞAOĞLU NE YAPIYOR?

Bunca fedekarlığa rağmen yönetim istifa sesleri herkesi üzdü. Ama Trabzonspor’da bu böyledir. Bırakın 3 maç üst üste kaybetmeyi Trabzonspor bir maç yenildiğinde bile tribünler istifa ister. Peki öyle bir durum yok ama Trabzonspor kongre kararı alırsa talipli çıkar mı? Herkesin çıkmaz dediğini duyuyorum.

Fakat, Ahmet Ağaoğlu eğer ödemeler için para bulsaydı ve ödemeleri yapsaydı, olağanüstü kongre kararı alacak ve Ertuğrul Doğan dahil ekibini tasfiye edecekti. Yönetim kurulu Ağaoğlu’na 3 gün süre tanmadı ve kongre kararını alarak Ağaoğlu’nu tasfiye etti. Trabzonspor’da olası bir kongre olursa Ağaoğlu’nun ekibi hala hazır. İş Nevzat Aydın’ın kabulüne bakıyor.
 

BAŞARILAR

Trabzon olur da seçim olmaz mı? Emin Kahraman, Mahmut Ören, Hayrettin Hacısalihoğlu ve Yusuf Ziya Yılmaz. Hepsi Trabzonspor için değer.

Bugüne kadar Trabzonspor’un kuruşuna tenezzül etmemiş ve bu camiaya her daim yönetici olarak destek olmuş isimler. Bu isimler arasından Divan Başkanı kim olacak?

Şu isim olsun demek kolay değil. Kim seçilirse seçilsin en iyi hizmeti yapacağına inanıyorum ve tüm adaylara başarılar diliyorum. Bu arada Emin Kahraman basın mensuplarıyla bugün bir kahvaltı yapacak.

Y I L M A Z-2
 

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE

Trabzonspor zor günlerden geçiyor. Muhtemelen Beşiktaş maçı da iyi geçmeyecek. Zira bir Trezeguet Trabzonspor’u kurtaracak değil. O da henüz takıma katılmış değil, ancak Trabzonspor’un 6 maç üst üste yenilgileri de var. Bir maç berabere bitmişti. Ona rağmen Trabzonspor’a sahip çıkılmıştı. Şimdi de öyle olmalı. İşte Aziz Bahadır ile Dr.Seyit Hisoğlu. Tribündeler. Üşümemek için de birbirlerine sarılmışlar. Aziz ve Seyit hocam der ki, ‘İyi günde kötü günde her  zaman Trabzonspor’un ve 1461’in yanındayız’
 

BİRAZ DA NOSTALJİ       

İki gence ilk bakışta birisi Hasan Kandaz diğeri ise Ekrem İmamoğlu’na benziyor ama değil. Sol taraftaki ünlü televizyoncu Fatih Portakal.
 

GÜNÜN FOTOĞRAFI

-Dağlarda kar sahilde bahar