Yeni Anayasa Çalışmaları İçin İlk Temas Gerçekleşti; CHP Genel Başkanı ve TBMM Başkanı Arasında Görüşme Yeni Anayasa Çalışmaları İçin İlk Temas Gerçekleşti; CHP Genel Başkanı ve TBMM Başkanı Arasında Görüşme

Adaylık açıklaması sırasında, Kadın Politikaları Başkanı Fatma Keskin Arıcı, Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Kılıç, Kurumsal İlişkiler Başkanı Figen Kansız, Gençlik Politikaları Başkanı Bartu Hasançebi ve İl Yöneticisi Coşkun Altınışık ile birlikte soruları yanıtlayan Erkan, bu seçimin farklı olacağını ve Trabzon'un kendilerini çağırdığını söyledi.


Erkan, önceki seçimde CHP ittifakı nedeniyle işyerlerine alınmadıklarını ancak şimdi çay ve kahve ikram edildiğini belirtti. Trabzon'da İYİ Parti rüzgarını estireceklerini ve bu seçimin kendileri için bir dönüm noktası olacağını ifade etti.


Aday Erkan'ın açıklamaları şu şekildeydi: "Bu seçim bizim seçimimiz olacak. Çok farklı olacak. Beceriksiz bir iktidar var. 22 yılın sonunda emekliye 10 bin TL maaş verebilen bir iktidar var. Diğer taraftan ise har vurup harman savuran ve devletin milletin imkanlarını partisine kullanan bir AK Parti var. Türkiye'yi aldıklarında ekonomik sıralamada 17. sıradaydık. İddia etmişlerdi ve 'ilk 10 büyük ekonomi olacağız' demişlerdi. Şu anda kaçıncı sıradalar? 21. sıradalar. Sahada büyük bir tepki var. Gittiğimiz yerde mottomuzu kullanıyoruz 'Düşün Trabzon' diyoruz. Düşün ki İYİ Partiyi seç."


Erkan'ın ziyareti ve açıklamaları, Trabzon'daki yerel seçim kampanyası hakkında önemli bir gelişmeyi temsil ediyor.
TAKA/BİROL SANCAK 

Editör: Ayşe Sancak