Sarıalioğlu, “Devletimiz muhtarlar afiş asamaz’ diye bir açıklama yaptı. Maalesef buna rahman muhtar adaylarının afişlerine Emniyet ve. Belediye yetişemez hale geldi. Asılmalı mı, asılmamalı mı?  Bizde bilelim, asmayan adaylar da assın o zaman. Ya da asanlara bir cezai işlem getirilsin.” dedi

S A R I A L İ O Ğ L U-1

CAHİT TURAN ESKİ GÖREVİNE DÖNDÜ          

Ulaştırma ve Alt yapı eski Bakanı Kuzey Marmara Şirketler Grubu’nun eski CEO’su Cahit Turan yeniden eski görevine dönerken, Maliye ve Ulaştırma ve Altyapı eski  Bakanı Lütfü Elvan da bu şirketin yönetim kurulu başkan yardımcılığına atandı, Kuzey Marmara Şirketler Grubu’nun yönetim kurulu başkanlığını hemşehrimiz Cemal Kalyoncu yürütüyor.

T U R H A N

AKÇAY’A ZİYARET

Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatmakta olan Kamuran Akçay'a ziyarette bulunan Arsin Belediye Başkan Adayı İbrahim Küçük geçmiş olsun dileklerini ileterek Akçay’ın hastalığı ile ilgi yetkililerden bilgiler edindi. İş adamı Kamuran Akçay ise İbrahim Küçük'ün ziyaretinden son derece memnun kaldığını ve mutlu olduğunu ifade etti. Akçay’ın sağlık durumu iyi.

K Ü Ç Ü K-1

ARAKLI’YA DİLBER

CHP Trabzon Milletvekili av Sibel Suiçmez, İl Başkanı Mustafa Bak ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Suha Saral, Araklı belediye başkan adayı Osman Dilber’i tanıttılar.

C H P-6

AYDIN İL MÜDÜRÜ OLDU

Psiko-Fest’e Yoğun İlgi Psiko-Fest’e Yoğun İlgi

Trabzon Belediyesi’nin çeşitli birimlerinde uzun zaman görev yaptıktan sonra İçişleri Bakanlığı AFAD Eğitim Daire başkanlığına atanan Nalan Aydın, Trabzon AFAD il müdürü Ömer Kıratlı’nın Çorum AFAD ve Acil durum il müdürlüğüne atanması üzerine boşalan Trabzon AFAD ve Acil Durum il müdürlüğüne atandı.

A Y D I N-5

BİZ DE BAŞARACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi Ortahisar belediye başkan adayı Ahmet Kaya, Trabzon’un önceki dönem belediye başkanlarından Volkan Canalioğlu ile fotoğraf çektirdi. Canalioğlu bir süre de sohbet eden Kaya, “Volkan abi başarmıştı, biz de başaracağız. Kalplerde iz, Ortahisar'da eserler bırakacağız” dedi.

K A Y A-10

TAKIR’DAN YOĞUN MESAİ

Giresun’un Tirebolu ilçe belediye başkanı Burhan Takır, çalışmalarını yoğun sürdürüyor. CHP’den ilçeye yeniden aday olan Takır, saha çalışmalarını vatandaşlarla kucaklaşarak sürdürüyor. İlçede çok sevilen Takır, ‘Tirebolu’muz için çok çalıştım. Sizlerle birlikte daha çok işlere imza atacağız inşallah. Tirebolu bizim ortak sevdamız. Birlikte başaracağız” dedi.

T A K I R-3

KARŞIYAKA’YI ARŞINLADILAR

AK Parti MKYK üyesi Dr. Adnan Günnar, Ortahisar ilçe başkanı Selahaddin Çebi ile birlikte Karşıyaka Mahallesi’ne gittiler. Gençlik kolları teşkilatı ile mahalle halkını ziyaret eden Günnar ve Çebi, seçimlerle alakalı saha çalışması ve nokta atış yaptılar. Günnar, “Çok çalışacağız. Yılmayacağız, yorulmayacağız. Allah’ın izni ile 31 Mart akşamı seçimlerden zaferle çıkacağız” dedi.

K A R Ş I Y A K A

KANUNİ’DEN AYRILDI

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Tüp Bebek Merkezi sorumlusu Prof. Dr. Yeşim Bayoğlu Tekin, hastaneden ayrıldı. Memuriyeti noktalayan Tekin, açtığı klinikte şifa dağıtmaya devam edecek. Gazipaşa Mahallesi’de açtığı klinikte il sağlık müdürlüğü başkan yardımcısı Dr. Oğuz Kara, Tekin’i ziyaret ederek, yeni iş yerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

T E K İ N

DÖNER YEMENİN  KEYFİ BURADA YAŞANACAK

Artvinli hemşehrilerimiz Uğur Yılmaz ve İbrahim Teke ile Trabzonlu Selçuk Karadeniz'in ortak olduğu "Kuzu Döner 1461"  adlı  restaurant Trabzon Uzunsokak'ta hizmete girdi. Açılışta hemşehrilerini yalnız bırakmayan Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi 'Artvin dönerinin lezzeti burada tadılacak. Hayırlı uğurlu olsun hemşehrimize başarılar diliyorum. Güzel bir mekanda hizmet verecekler" şeklinde konuştu.

A R T V İ N-4

HARIL HARIL ÇALIŞIYOR

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, seçim çalışmaları kapsamında ilçe ilçe, mahalle mahalle, sokak sokak, dükkan dükkan, ev ev gezmeye devam ediyor.  Sahaya inen ve Trabzon’u kucaklayan bir siyaset anlayışıyla çalışmalarını sürdüren İl Başkanı Mumcu, 18 ilçede tüm belediye başkan adaylarının yanında yer alıyor. Belediye başkan adaylarından bağımsız da çeşitli programlara katılan il başkanı esnafları ziyaretlerine ağırlık veriyor.  Ayrıca gittiği yerde vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştirip dua ve destek isteyen Sezgin Mumcu, "Belediye başkan adaylarımızla birlikte koşturmaya devam ediyoruz. İlimizin farklı köşelerinde sürekli olarak çalışan adaylarımızla birlikte hemşerilerimizle buluşuyoruz. Vatandaşlarımızla Türkiye Yüzyılı'nı konuşuyoruz. Onların dualarıyla varız, onların gayretleriyle birlikte güçlüyüz. Bizler bu şehre sevdalıyız. Bu millete hizmet etmek isteyenin sevdası da aşkı da bitmez. İşte biz de bu hizmet aşkı ile 31 Mart seçimlerinde Trabzon’umuza hizmetlerin artarak devam etmesi için milletimizin huzurundayız. Tek bir hedefe odaklanarak Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Cumhur İttifakı olarak Trabzon’da rekor bir oyla tüm belediyelere talibiz. Bunu da başaracak güce sahibiz” dedi.

Editör: Doğukan ÖZKURT