Gümüşhane'de Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tok'un Oğlu Miraç Aras Tok İçin Sünnet Şöleni Düzenlendi Gümüşhane'de Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tok'un Oğlu Miraç Aras Tok İçin Sünnet Şöleni Düzenlendi

Şarkıcı Murat Boz, Hülya Avşar'ın YouTube programı "Bir Hülya Avşar Sohbeti"ne konuk oldu ve aşk hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Programda yeni saç stiliyle dikkat çeken Boz, uzun ilişkiler yaşamış olmasına rağmen son zamanlarda ilişkisi olmadığını belirtti.

S D07063F417E7F4C316F01Fd8Fa56Ce31725Bed7D

Boz, "İlişkilerimden dolayı yalnız kalmaya ihtiyacım olduğunu fark ettim. Evlenmek ve çocuk sahibi olmak istiyorum ama artık ilişkilere tahammülüm yok. Birisi benden bir şey beklemesin istiyorum. Hemen adını koymaya çalışıyorlar. İlk görüşte aşk diye bir şey yok bence!" şeklinde konuşarak günümüzde birçok insanın içinde bulunduğu duygulara dikkat çekti.

Boz'un bu açıklamaları, çağımızın ilişki dinamiklerine ve bireylerin ilişki beklentilerine dair önemli bir tartışma başlatırken, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA