KUVVETLİ’YE ÖVGÜ

Azmi Kuvvetli’nin döneminde İYİ Parti Trabzon’da il başkan yardımcısı olarak görev yapan Hüseyin Memiş sosyal medya hesabından Azmi Kuvvetli’yi övdü. ‘Çalışmalarımı görüp beni İYİ Parti il yönetimine davet eden sonra da İl başkan yardımcılığı ile görevlendirilen değerli il başkanım Azmi Kuvvetli, partiyi yüzde 25 oy bandında bıraktı. Hala kendisi ile birlikte diyaloglarımız abi-kardeş ilişkisi içinde devam etmektedir. Siyasetin kibirle değil. Alçak gönüllülükle yapıldığını bizlere ve herkese göstermiştir. Biz başkanımızdan razıyız. Allah’ta ondan razı olsun gönlündekileri versin inşallah’

ENGELLİLERLE KAYNAŞTILAR

Engelliler Haftası nedeniyle Trabzon Anadolu Tüm Engelliler Derneği Başkanı Hacı Kaya ve yönetim kurulu üyeleri Trabzonspor U-19 Takımımızı ziyaret ederek kaynaşma etkinliği düzenlendi. Gençlere yönelik empati sunumu düzenleyerek birlikte var olmak ve birlikte yaşamak kültürünü aşılamaya çalıştılar. Kaya, “10-16 Mayıs engelliler haftasını birlikte kutladık. Dernek yöneticileri Trabzonspor kulübünde engelliler için sportif faaliyetlerin içerisinde olması için destek istediler. Bizi karşılayarak mütevazı gösteren  U-19 Teknik sorumlusu Eyüp Saka’ya, U -19 Yardımcı Antrenörü Fatih Bıyık’a  teşekkür ediyoruz” dedi.

ULU’DAN ÇAĞRI

Of Nüfus Müdürü Emi Ulu açıklamalarda bulundu ve vatandaşları uyardı. Ulu, “Vatandaşlarımız, nüfusun beşe katlandığı of ilçemizde yaz yoğunluğunun düşünerek zamanı geçen ehliyetleri ve süresi dolan yeni kimlikleri yenilemelidir. Vatandaşlarımız, gurbette bulunan Oflu hemşerilerimizin gelmeden; yoğunluk başlamadan vatandaşlarımız nüfus müdürlüklerine uğrasın. Amacımız vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamasının önüne geçmek. Bu şekilde kamu ve özel hizmet veren kurumlarda daha kolay hizmet alabilecekler” dedi.

DERİN SOHBET

CHP'li Vekil Sibel Suiçmez'den TBMM'deki Hayvan Hakları Kanunu Eleştirisi CHP'li Vekil Sibel Suiçmez'den TBMM'deki Hayvan Hakları Kanunu Eleştirisi

AK Parti Genel Merkez MKYK üyesi, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkan Yardımcısı Ömer İleri’nin yardımcısı önceki dönem  İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i makamında ziyaret etti. Genç ve Sürmen, derin siyasi sohbet yaparak, istişarede bulundu.

MAÇKA’DA BULUŞALIM

Trabzon’un Maçka ilçesi, dünyada tanınmaya devam ediyor. Dünyanın en çok seyredilen bilgi yarışması ‘Kim milyoner olmak ister’ Maçka sorusu ile ekranlara çıktı. Yarışmada sorulan sesli soruda ‘Divane aşık gibi dolanırım yollarda’ türküsü damga vurdu. Yarışmacı türkünün şıkkı olan, ‘Maçka’da buluşalım’ cevabını bilemeyerek, seyirci jokerini kullandı. Seyircilerin büyük çoğunluğu da, ‘Akçaabat’ta tanışalım’ cevabı verdi.

BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi ve Meclis Başkan Yardımcısı Hülya Ulusoy, İran İslam Cumhuriyeti Trabzon Başkonsolosluğu'na taziye ziyaretinde bulundu. İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Dışişleri Bakanı Abdullahiyan ve beraberindekilerin helikopter kazası sonucu vefat etmeleri nedeniyle Trabzon Başkonsolosu Naser Mohebati'ye taziyelerini ileten Başkan Çelebi, konsoloslukta açılan taziye defterini de imzaladı, Trabzon iş dünyası adına İran halkına baş sağlığı dileklerini aktardı. Başkonsolos Mohebati, ziyaret nedeniyle Başkan Çelebi ve beraberindekilere teşekkür etti.

Editör: Birol Sancak