Ramazan Bayramı'nın birlik ve beraberlik içinde kutlanması gerektiğini belirten Kurtulmuş, İsrail'in Filistin topraklarında Müslümanlara karşı işlediği zulmün artık alışkanlık haline geldiğini ifade etti. Kurtulmuş, bu yılki Ramazan ayında yaşanan katliamın insanlık tarihinin gördüğü en büyük soykırımlardan biri olduğunu vurguladı.

İsrail'in Filistin topraklarında gerçekleştirdiği saldırılar sonucunda 35 bin insanın katledildiğini, binlerce kişinin yaralandığını belirten Kurtulmuş, dünyanın bu zulme sessiz kaldığını ifade etti. İslam dünyasının da bu zulme karşı yeterince tepki veremediğini söyleyen Kurtulmuş, Filistin'deki Müslüman kardeşlerinin yanında olunması gerektiğini vurguladı.

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan 1 Mayıs Etkinliklerinde Emekçi Kadınların Yanında AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan 1 Mayıs Etkinliklerinde Emekçi Kadınların Yanında

Kurtulmuş'un açıklamaları, Filistin'deki zulme karşı duyarlılık oluşturmak ve dünya kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla yapıldı.

Editör: Birol Sancak