Sarıalioğlu, Of'un gösterdiği sevgi ve teveccüh karşısında her zaman mücadele edeceklerini ifade ederken, siyasi ayrım gözetmeksizin tüm Oflulara seslendi. "Bu şehrin gösterdiği sevgi ve teveccühe karşı her zaman kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğiz. Kıymetli hemşehrilerim; bu dakikadan itibaren kendinizi sahipsiz görmeyin. Hangi siyasi partiye mensup olduğunuz, hangi siyasi partiye oy verdiğiniz önemli değil. Sizler benim kardeşimsiniz" dedi.

İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, İstifasını Sundu ve CHP'ye Katılıyor İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, İstifasını Sundu ve CHP'ye Katılıyor

Başkan Sarıalioğlu, birlik ve beraberlik içinde Of'u zirveye taşıyacaklarını vurgulayarak, "Of’umuz için titizlikle ve muhabbetle çalışarak projelerimizi anlattık. Sizler ise seçimlerde kullandığınız oylarınızla yepyeni bir dönemi başlattınız. Bize olan güven, sevgi ve destekleri için partimizin kıymetli yöneticilerine, kadınlarımıza ve gençlerimize, kampanyamıza katılan gönüllülerimize, bize oy versin veya vermesin tüm Oflulara bu başarının bir parçası oldukları, gönül verdikleri ve katkı sundukları için ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra birlik olma, daha çok çalışma, bayrağı daha ileriye taşıma zamanı. Bunu da yine Oflularla, hep beraber başaracağız" şeklinde konuştu.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU