Ziyarete katılan İlçe protokol üyelerini Of Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Şaban Uysal, Başhekim Yardımcısı Dr. Elvan Yirigöz Çağlar ve Sağlık Bakım Müdürü Aygün Saral karşıladı.

MORAL OLDU

Ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan Of Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Şaban Uysal şöyle dedi: “İlçe Kaymakamımız, belediye başkanımız ve İlçemiz protokol üyelerinin gerçekleştirdiği bu anlamlı ziyaret ve bayramlaşma bizleri son derece mutlu etmiştir. Bu ziyaret, bizlere ve personelimize büyük bir motivasyon olup, hasta ve hasta yakınlarına da büyük bir moral olmuştur. 

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Trabzon Valisini Ziyaret Etti! Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Trabzon Valisini Ziyaret Etti!

İlçemizde Ramazan ve Kurban Bayramlarında yapılan bu ziyaretler geleneksel hale gelmiş olup, İlçemiz içinde kurumlar arası diyalog ile kurum amirleri arasında iletişimin ve dayanışmanın iyi bir aşamaya gelmesinde büyük bir katkısı olmuştur. Bu mübarek Ramazan Bayramının 1.gününde gerçekleşen bu anlamlı bayramlaşma ziyaretinden dolayı Kaymakamımız Sayın Yiğit Yaşar Demirer, Belediye Başkanımız Sayın Salim Salih Sarıalioğlu başta olmak üzere İlçemizin tüm protokol üyelerine teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunarız.”

TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Birol Sancak