Of'ta eğitim-öğretim faaliyetlerini görüşmek, karşılıklı fikir paylaşmak için belli aralıklarla toplanan müdürler toplantısının sonuncusu İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu'nun başkanlığında gerçekleştirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan toplantıya Şube Müdürü Hasan Tekke, okul ve kurum müdürleri katıldı. Toplantıda; Yeni müfredat, mezuniyet törenleri, Liselere Giriş Sınavı (LGS) ve Yüksek Öğretim Kurumlar Sınavı(YKS) ile ilgili yapılan çalışmalar, okulların bakım ve onarım işleri, Web sayfalarının durumu, okullarda son hafta yapılacak etkinlikler, eğitim ve öğretimle ilgili iş ve işlemler görüşüldü.

Yılbaşından itibaren mide ve bağırsaklarında uyuşturucu kapsülleri taşıyan 7 kişi yakalandı Yılbaşından itibaren mide ve bağırsaklarında uyuşturucu kapsülleri taşıyan 7 kişi yakalandı

 SORU İŞARETİ GİDERİLECEK

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu “Bakanlığımızın uzunca bir süredir üzerine çalıştığı müfredat sonunda kamuoyu ile paylaşıldı. Ülkemiz için, geleceğimizin teminatı yavrularımız için devrim niteliğindeki müfredatın hayırlı olmasını diliyorum. Milli sanayi, milli savunma sistemini gerçekleştiren, yapay zekanın alabildiğine geliştiği dönemde eğitim sistemimizin de yenilenmesinden daha tabii bir şey olamazdı.  Kendi değerlerini önceleyen, tarihinden güç alan, dünya gerçekleri ile bezenmiş bu müfredatta Malazgirt var, Çanakkale var, Kurtuluş Savaşı var. Tüm bunlar ışığında hazırlanan ve merkezinde insan olan, milli unsurlarla donanmış müfredatımızı hep birlikte okullarımızda anlatıp, akıllardaki soru işaretlerini gidermeye çalışalım. Birlik ve beraberlik içinde dayanışma ruhu ile çalışmaya devam ettiğimiz taktirde bu süreci de başarıyla atlatacağımıza inanıyorum. Çalışmalarınızda başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Rabbim yardımcınız olsun” diye konuştu.
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak