Fatih Sultan Mehmet Ortaokulunda "Filistin'de çocuk olmak" adlı program düzenlendi. Filistin'de Siyonist İsrail'in yaptığı soykırım ve katliamlara dikkat çekmek, Gazze'ye yardım etmek için Of'ta hafta boyunca yoğun etkinlikler düzenleniyor. Bu amaçla Fatih Sultan Mehmet Ortaokulunda "Filistin'de çocuk olmak" adlı program gerçekleştirildi.

Okulun konferans salonunda yapılan "Filistin'de Çocuk olmak" adlı program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından öğrenciler İsrail'in yaptığı katliamları anlatan şiirler okuyarak, oratoryo gösterisi yaptı. Boykot ürünlerine tepki, Müzik Öğretmeni Nurten Satılmış'ın şefliğinde okul korosunun sunumu duanın ardından program sona erdi.

İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Canan Seymen programda emeği geçen başta okul müdürü, öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek velilerden desteklerinin devam etmesini talep etti. Okul Müdürü Ali Külekçi de katılımları nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürüne, emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. Fatih Sultan Mehmet Ortaokulunda "Filistin'de çocuk olmak" adlı programa; İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Canan Seymen, Okul Müdürü Ali Külekçi, Okul Aile Birliği Başkanı Ali Kurtuluş, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Mevsimin en ucuz meyvesi mandalina oldu: Bahçede fiyatlar yarı yarıya geriledi
Mevsimin en ucuz meyvesi mandalina oldu: Bahçede fiyatlar yarı yarıya geriledi
İçeriği Görüntüle

Muhabir: AYŞEN KARABİNA