Trabzon'un Of ilçesinde, Milli Eğitim ve Gençlik Spor Bakanlıkları'nın ortaklaşa düzenlediği Okul Spor Oyunları'nın heyecan verici bir ayağı gerçekleşti. Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulu, Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu, Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu, HMB Ulusoy MTA Lisesi, Of Fen Lisesi ve Şehit Necmi Çakır Anadolu Lisesi'nden gelen yıldız ve genç kategorisindeki sporcular, kros yarışmalarında kıyasıya mücadele etti.

Trabzonspor, Gaziantep FK Karşısında Muhteşem Geri Dönüşle Galip Geldi: 4-2 Trabzonspor, Gaziantep FK Karşısında Muhteşem Geri Dönüşle Galip Geldi: 4-2

Yarışmalar, Of Jandarma Karakolu'ndan Şehit Necmi Çakır Anadolu Lisesi arasındaki parkurda gerçekleşti. Güvenlik önlemlerinin alındığı ve sağlık tedbirlerinin titizlikle uygulandığı yarışmalarda dereceye giren öğrenciler için bir madalya töreni düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, ödül töreninde organizasyona katkı sağlayanları tebrik ederek, bu tarz etkinliklerin gelecekte de artarak devam edeceğini vurguladı. İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özcan Demirel ise konuşmasında, sporun her alanda yaygınlaştırılmasına yönelik çalışmalarının devam edeceğini belirterek, hedeflerinin tüm Of halkını sporla buluşturmak olduğunu dile getirdi.

Yarışmaların sonucunda dereceye giren sporculara ödüllerini takdim etmek üzere; 4. olanlara Şehit Necmi Çakır Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Kayıkçı, 3. olanlara Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm İl Temsilcisi Adem Bakar, 2. olanlara İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özcan Demirel, ve birincilere ise İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ödüllerini takdim etti.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN