Of’ta İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Gençlik ve Spor Bayramı'na özel olarak düzenlenen ilçeler arası futbol turnuvası, büyük bir coşkuyla sona erdi. Turnuvaya Of, Çaykara, Hayrat, Dernekpazarı, Sürmene, Köprübaşı, Araklı ve Arsin ilçelerinden takımlar katıldı. Finalde, Araklı’yı 0-0 biten maçın ardından penaltı atışlarında 4-3 mağlup eden Of Gençlik, turnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuva, 13 gün boyunca birbirinden çekişmeli maçlara sahne oldu. İki grup halinde oynanan müsabakalarda, gruplarında ilk ikiye giren takımlar yarı final ve final maçlarında karşı karşıya geldi. Final maçında büyük heyecan yaşandı ve penaltı atışları sonucunda şampiyon Of Gençlikspor oldu.

Ödüller Sahiplerini Buldu

Şampiyon olan Of Gençlikspor takımına ödül olarak Trabzonspor forması verildi. İkinci olan Araklı İlçe Takımı ise Ofspor forması ile ödüllendirildi. Turnuvanın sonunda büyük bir sevinç yaşandı ve ödüller sahiplerini buldu.

Trabzonspor, Atletico Madrid'den Yıldız Stopere İmza Attırdı! Trabzonspor, Atletico Madrid'den Yıldız Stopere İmza Attırdı!

Saral Teşekkür Etti

Of Gençlik takımının antrenörü Yalçın Saral, şampiyonluk sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Böyle bir imkanı bizlere sunan Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özcan Demirel'e ve bu turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Ayrıca böyle bir oluşumun ileri ki yıllarda da devam etmesini umuyoruz.”

Turnuva, bölgedeki gençler için büyük bir motivasyon kaynağı oldu ve önümüzdeki yıllarda da devam etmesi bekleniyor. Sporun birleştirici gücüyle ilçeler arasında kaynaşma ve rekabetin yaşandığı turnuva, gençlerin sporla iç içe olmasına katkı sağladı.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA