Of ilçesinin önde gelen iş insanlarından ve siyasetçilerinden olan Nusret Çakıroğlu (85), uzun bir süredir mücadele ettiği hastalığına yenik düşerek bugün hayata veda etti.

Oymalıtepe Şehit Sedat Ortaokulu Erasmus+ Projesini Başarıyla Tamamladı Oymalıtepe Şehit Sedat Ortaokulu Erasmus+ Projesini Başarıyla Tamamladı

Nusret Çakıroğlu, uzun yıllar ANAP ilçe başkanlığı yapmış ve bir dönem milletvekili adayı olarak da görev almıştı. 1987 seçimlerinde sadece 100 oy farkla milletvekilliğini kaybetmişti. Siyasi yaşamı boyunca dürüstlüğü ve doğruları konuşmasıyla tanınan Çakıroğlu, aynı zamanda Of ilçesinin iş dünyasında da önemli bir isimdi.

Çay kooperatifi başkanlığı ve minibüs kooperatifi başkanlığı gibi görevlerde de bulunan Çakıroğlu, dik duruşu ve kimseye boyun eğmemesiyle biliniyordu. Birkaç yıldır tedavi gören ve yaz aylarının büyük bir kısmını yaylada geçiren Çakıroğlu, son zamanlarda sağlık sorunları yaşamış ve hastaneye kaldırılmıştı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Nusret Çakıroğlu'nun cenazesi, yarın (salı günü) Kıyıcık'ta bulunan okul bahçesinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlanacak.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN