Kopenhag'ın Devreye Girmesi:
Gündemdeki isimlerden biri olan Oliver Sonne için Kopenhag'ın devreye girmesi, Trabzonspor'un transfer mücadelesini zorlaştırdı. Kopenhag'ın oyuncuya olan ilgisi, rekabeti artırarak transferin maliyetini yükseltiyor.

1461 Soğuksuspor U-18 Takımı Türkiye Şampiyonası'nda Şampiyonluk Hedefliyor 1461 Soğuksuspor U-18 Takımı Türkiye Şampiyonası'nda Şampiyonluk Hedefliyor

Silkeborg'un Yüksek Bonservis Talebi:
Oyuncunun şu anki kulübü Silkeborg'un, bonservis konusunda yüksek taleplerde bulunması, Trabzonspor'un mücadelesini etkileyen bir diğer faktör. Silkeborg'un bu yüksek talepleri, transferin gerçekleşmesini güçleştiriyor.

Brugge'un İlgisi ve Transferin Netleşmesi:
Diğer taraftan, Daiki Hashioka ile de ilgilenen Belçika'nın köklü ekiplerinden Brugge'un, Hashioka transferinde de Trabzonspor ile rekabet ettiği belirtiliyor. Önümüzdeki hafta içinde bu transferlerin netleşmesi ve hangi takıma gideceklerinin ortaya çıkması bekleniyor.

Trabzonspor'un transfer sürecindeki bu gelişmeleri taraftarlar merakla beklerken, yönetimin nasıl bir strateji izleyeceği ve hangi oyuncuyu kadroya katacağı büyük bir merak konusu haline geldi.
TAKA/AYŞE SANCAK 

Editör: Ayşe Sancak