Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) önceki dönem Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi Ankara’daki makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Ayar, Bahçeli’ye geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyaret sırasında Bahçeli’nin sağlığının iyi olduğu gözlemlenirken, Trabzon teşkilatlarına yönelik mesajları da dikkat çekti.
Bahçeli’nin Sağlığı Yerinde, Mesajı Net: Birlik ve Beraberlik
Ziyaretin ardından açıklama yapan Ömer Ayar, Genel Başkan Bahçeli’nin sağlığının yerinde olmasının teşkilat açısından moral verici olduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:
“Yaşamı boyunca bayrak, vatan ve dava mücadelesi vermiş; devletimizin ali menfaatleri için gecesini gündüzüne katmış bir Genel Başkana sahip olduğumuz için her zaman gurur ve onur duyduk, duymaya da devam edeceğiz.”
Ayar, Bahçeli’nin Trabzon teşkilatlarına ve halkına selam gönderdiğini de sözlerine ekledi.
“Trabzon Teşkilatlarına Güvenimiz Tam”
Ziyarette MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin, Trabzon teşkilatlarının disiplinli, kararlı ve dava bilinci yüksek yapısını takdir ettiğini dile getirdiği öğrenildi. Bahçeli’nin, “Trabzon, partimiz için önemli bir şehir. Teşkilatlarımızın arasındaki bağ ve dayanışma bizleri memnun ediyor,” ifadelerini kullandığı bildirildi.
Ayar’dan Bahçeli’ye Teşekkür
Ömer Ayar, ziyaretin ardından yaptığı değerlendirmede Bahçeli’nin gösterdiği ilgi ve samimiyetten dolayı minnet duyduğunu belirterek, “Kıymetli Genel Başkanımıza nazik kabulleri ve Trabzon’a olan vefası için teşekkür ederim. Sayın Bahçeli'nin varlığı partimize güç, ülkemize istikrar vermeye devam ediyor,” dedi.
MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin Trabzon’a olan ilgisi ve teşkilatlara verdiği birlik mesajı, tabanda da olumlu yankı buldu. Ziyaret, hem moral hem de siyasi anlamda Trabzon’daki teşkilatlara güç kattı.