Bordo-Mavililer bu süreçte  oynadığı 5 lig maçında Antalyaspor ile  berabere kalırken sırasıyla  Galatasaray, Rizespor, Kasımpaşa ve Beşiktaş’a  mağlup olarak 1 beraberlik 4 yenilgi alıp galibiyete hasret kaldı. Ligdeki son galibiyetini 11 Ocakta Samsunspor karşısında 2-1 lik skorla elde eden Fırtına’nın   galibiyet golünü  de kampa katılmadan öncesi son maçında Onuachu kaydetmişti.

Trabzonspor, Transfer Tahtasının Başına Bu Türk Yıldızları Ekledi: Aranan Kan Bulundu! Trabzonspor, Transfer Tahtasının Başına Bu Türk Yıldızları Ekledi: Aranan Kan Bulundu!

DAHA OFANSİF FIRTINA
Bu nedenle Bordo-Mavililer yarın akşam Nijerya ile  Fildişi Sahili takımları arasında oynanacak  Afrika Uluslar Kupası finalinden sonra bu oyuncuların dönmesini dört gözle bekliyor. Öte yandan Onuachu’nun gelmesiyle  gol sorununu gidereceği düşünülen Bordo-Mavililerde Edin Visca’nın üstün formu ve yaşanan ofansif orta saha sorunu nedeniyle 28 yaşındaki sağ kanat Pepe’nin 10 numara pozisyonunda ve Onuachu’nun gerisinde ikinci bir forvet olarak forma giymesi bekleniyor. Bu durumda daha ofansif  bir kimliğe bürünecek olan Trabzonspor hem futbol hem de sonuç olarak taraftarını memnun eden bir görüntüye kavuşacak.
TAKA/NURGÜL GÜNAYDIN 

Editör: Ayşe Sancak