Trabzonspor, Transfer Tahtasının Başına Bu Türk Yıldızları Ekledi: Aranan Kan Bulundu! Trabzonspor, Transfer Tahtasının Başına Bu Türk Yıldızları Ekledi: Aranan Kan Bulundu!

Başakşehir maçında aldığı darbe sonucu kolu kırılan Onuachu, ligde 5 maçı kaçırdı ve takımın gol yükünü hissedilir şekilde azaldı. Özellikle Sivasspor karşılaşmasında, takımın birçok pozisyon bulmasına rağmen gol atamaması, Onuachu'nun etkisini bir kez daha gösterdi.

Sezon boyunca 17 lig maçında 9 gol atan ve 3 asist yaparak katkı sağlayan Onuachu'nun geleceği ise belirsizliğini koruyor. Sezon sonunda kiralık sözleşmesi sona erecek olan Nijeryalı forvet için Trabzonspor'un yönetimi, Southampton ile yeniden kiralama görüşmelerine girmek istiyor. Ancak sızan bilgilere göre Southampton, Onuachu'yu bonservis bedeliyle elden çıkarmak istiyor ve 10 milyon Euro gibi yüksek bir rakam talep ediyor.

Trabzonspor yönetimi ise bu rakamı düşürmek ve Onuachu'yu bir sezon daha kiralamak için Southampton'u ikna etmeye çalışacak. Bordo-Mavililer, gelecek sezon da Onuachu'nun etkili performansından faydalanmayı hedefliyor.
TAKA/NURGÜL GÜNAYDIN
 

Editör: Birol Sancak