Aydın, projeleriyle ilgili olarak, "Kurulacak kalkınma kooperatifleri ile kırsalda ve kentte üretilen el emeği yerel ürünlerin oluşturulacak bir marka etrafında toplanarak paketlenmesinden pazarlanmasına kadar olan sürecin takip edildiği modern ve dijital her türlü imkânın kullanılacağı bir sistem organize edileceğiz" dedi.

Or-Koop aracılığıyla elde edilen ürünlerin pazarlama ve satışa hazır hale getirileceğini belirten Aydın, mahallelerde kurulacak Bordo Kiosklar aracılığıyla halkın hizmetine sunulacağını ifade etti. Ayrıca, zincir marketlerde yerel ürünler için stantların organize edileceğini de dile getirdi.

Ergin Aydın'ın vizyonuyla hayata geçirilecek olan bu projeler, Ortahisar'ın kırsal ve kentsel alanlarında üretilen ürünlerin daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayarak ekonomik kalkınmaya ve yerel üreticilere destek olmayı hedefliyor.
Or-Koop, Bordo Kiosklar ve Yerinden Satış: Ortahisar'a Yenilikçi Projeler Geliyor
Cumhur İttifakı AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, Or-Koop Kırsal Üretim, Kentsel Tüketim ve Bordo “Yerinden Satış” projelerini duyurarak Ortahisar'a yenilikçi ve kapsayıcı bir yaklaşım getireceğini belirtti.
Muhabir: BİROL SANCAK
Yorumlar
Çok Okunanlar
Trabzonspor, yeni sezon planlamasında yerli oyuncu rotasyonunu güçlendirmek adına çalışmalarını hızlandırdı
Trabzonspor’da Sikan ve Zubkov Şoku: “Devre Arasında Ayrılık Kapıda mı?”
Onuachu’ya Gösterilen Kart Olay Oldu: Hakem Otoriteleri Tepkili
Göztepe Zaferi Zirveyi Ateşledi: Trabzonspor’da Onana Krizi
Beşiktaş’ta Kriz Derinleşiyor: Serdar Adalı’nın Sözleri Derbi Öncesi Gerginliği Tırmandırdı!
Nwakaeme Dönüyor Ama Soru İşaretleri Var. Gözler Çok Farklı İsimde





