Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) kararı sonrası önemli bir açıklamada bulundu. Güler, "Gerçekler bir kez daha kazandı" diyerek seçim sürecinde ve sonrasında ahlaki değerleri ve ilkeli siyaseti ön planda tuttuklarını ifade etti.

Başkan Güler, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: "Haklının acelesi yoktur. Ordu'nun ismine ve Orduluların iradesine leke sürmeye çalışanların aksine, gerek seçim sürecinde gerekse de seçimin ardından erdemli bir tavırla mücadelemizi sürdürdük. Alçalmadan yükselmek gerekliliğini her fırsatta vurguladık. Ordu halkının iradesine gölge düşürmeye çalışan kirli odakların yoğun mesaisine rağmen, haklı olmanın verdiği özgüven ve vakar ile hukukun kararını sükûnetle bekledik."

Enerji Çalışanları Sendikası Doğu Karadeniz Şubesi Trabzon 'da açıldı Enerji Çalışanları Sendikası Doğu Karadeniz Şubesi Trabzon 'da açıldı

Güler, açıklamasında Fetövari söylemler ve eylemlerle kirli siyaset yapanların tüm manipülasyonlarının hemşehriler nezdinde ve Yüksek Seçim Kurulu'nun kararıyla hukuk nezdinde yok sayıldığını belirtti. "Gerçekler bir kez daha kazandı" diyen Güler, Ordu halkına hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU