Ordu Valisi Muammer Erol ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Numan Öksüz ile birlikte yılbaşı gecesi görevde olanları ziyaret etti.

Ziyaretler sırasında, şehir girişlerindeki polis ve jandarma uygulama noktaları, polis karakolu, Altınordu İlçe Jandarma Komutanlığı, 112 Acil Çağrı Merkezi, İl Emniyet Müdürlüğü, ildeki hastaneler ve Altınordu İtfaiye Grup Amirliği'nde görev yapan personelle bir araya gelen protokol, görevlerinde başarılar diledi ve yeni yılın kutlamalarını gerçekleştirdi.

Vali Muammer Erol, son ziyaret noktası olan İtfaiye Grup Amirliği'nde yaptığı açıklamada, "Hep birlikte yeni yüzyılın ilk yılına 'Bismillah' diyoruz. Ümit ederiz ki ülkemiz arzu ettiği seviyede olacak, insanlarımız arzu ettikleri hayatı yaşayacaklar. Devlet olarak elimizden geleni yapacağımıza inanıyoruz ve yeni yüzyılda ülkemiz ve milletimiz hak ettiği refah ve gelişmişlik seviyesine ulaşacak" şeklinde konuştu.

Ordu protokolünün yılbaşı gecesi görevde olan personellere bu anlamlı ziyaretleri, onların özverili çalışmalarını takdir etmeleri ve yeni yıl dileklerini iletmeleri, toplumun güvenliği ve huzuru için görev yapan bu kişilere verilen önemi gösteriyor.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU

Editör: Ayşe Sancak