Oktay K. ve Mutlu A. arasındaki sözlü atışma, silahların çekilmesiyle tırmanarak şiddetlenirken, olay çevresindeki insanlar büyük bir panik içinde kaçmaya çalıştı.


Oktay K., sinirlerine hakim olamayarak silahını çekti ve Mutlu A.'ya doğrultarak iki el ateş etti. Kurşunlardan biri isabetli bir şekilde Mutlu A.'nın bacağına isabet etti, diğeri ise çevrede büyük bir korku yarattı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri hızla yaralıya müdahale ederken, çevredeki vatandaşlar ise polis ekiplerine haber vererek yardım istedi.

Polis ekipleri, olayın meydana geldiği bölgeye hızla intikal ederek çevrede güvenlik önlemleri aldı ve inceleme başlattı. Oktay K. ise olay yerinden kaçmayı başardı ancak polis, şahsın yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlattı.

Hasan Keskin'den Trabzonlulara Müjde: "Artık İstanbul’da Bir Evimiz Var" Hasan Keskin'den Trabzonlulara Müjde: "Artık İstanbul’da Bir Evimiz Var"

Ordu'da yaşanan bu üzücü olay, mahalle sakinlerini derin bir endişeye sevk etti. Yetkililer, olayın nedenleri ve taraflar arasındaki husumetin detaylarını araştırırken, şehir genelinde güvenlik önlemlerini artırdı. Bu tür şiddet olaylarının önlenmesi için daha etkin tedbirlerin alınması konusunda ise çalışmaların devam ettiği belirtildi.
TAKA/AYŞE SANCAK
 

Editör: Birol Sancak