İstanbul'dan Ordu'ya Acı Haber! Yan Yana Defnedildiler...
İstanbul'dan Ordu'ya Acı Haber! Yan Yana Defnedildiler...
İçeriği Görüntüle

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticaretini ve kullanımını önlemek amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Son bir haftada gerçekleştirilen operasyonlarda 88 adet sentetik ecza, 2,17 gram metamfetamin, 223,5 gram sentetik kannabinoid ve 0,50 gram eroin ele geçirildi. Ele geçirilen maddeler, kentte uyuşturucu trafiğinin boyutunu gözler önüne serdi.

4 Şüpheli Tutuklandı

Gerçekleştirilen operasyonlarda uyuşturucu madde ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 4 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildi. Mahkemece tutuklanan zanlılar cezaevine gönderildi. Bu gelişme, Ordu’da uyuşturucu ile mücadelede atılan önemli adımlardan biri olarak değerlendiriliyor.

8 Kişiye Uyuşturucu Kullanmak Suçundan İşlem

Operasyonlar kapsamında ayrıca 8 şüpheli hakkında da “uyuşturucu madde kullanmak” suçundan adli işlem başlatıldı. Emniyet yetkilileri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında hem sokak satıcılarına hem de kullanıcılarına yönelik operasyonların hız kesmeden devam edeceğini vurguladı.

Kaynak: İHA