Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Anneler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Mesajında anneliğin, sadece bir çocuğu dünyaya getirmekle sınırlı olmayıp, onu karşılıksız seven, koruyan, eğiten ve hayatını ona göre şekillendiren kişiler olduğunu ifade etti. Başkan Kaya, anneleri “Sevgi, şefkat, merhamet ve sabırla aileyi oluşturan, bir arada tutan, huzur ve mutluluk deryasına dönüştüren en değerli varlıklarımız,” olarak tanımladı.

Başkan Kaya'nın mesajında annelerin kahramanlar yetiştiren, umut ve sevincin yurdu olduğuna dikkat çekti. Ayrıca annelerin, çocukları için dua eden, her zorluğa karşı onları koruyup kollayan, ve zaferlerin gerçek mimarları olduğunu belirtti. "Anne" kelimesini bir romana benzeten Kaya, bu kelimenin okundukça anlam kazandığını, herkesin yaşamak istediği bir cennet olduğunu ifade etti.

Rizeli Sanatçı İsmail Türüt'ten Trabzon’a Konser Müjdesi Rizeli Sanatçı İsmail Türüt'ten Trabzon’a Konser Müjdesi

Başkan Kaya, mesajını, tüm annelerin ellerinden öperek ve Anneler Günü'nü kutlayarak tamamladı. Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler Günü, bu yıl da Ortahisar'da çeşitli etkinliklerle anılacak.

TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak