AK Parti Trabzon İl Gençlik Kollarının organize ettiği programda Gençlik Kolları Başkanları, milletvekilleri, belediye başkanları ve engelli dernekleri temsilcileri de yer aldı.

Whatsapp Image 2024 01 28 At 13.52.36

Başkan Genç, 10 yıllık görev süresi boyunca 'Engelsiz Ortahisar' anlayışıyla birçok projeyi hayata geçirerek engelli derneklerini bir araya topladı. En Mutlu Köy Projesi ile engelli bireylerin istihdamını ve rehabilitasyonunu sağladı, Ortahisar Spor Kompleksi ile engelli bireyleri sporla buluşturdu ve sosyal-kültürel faaliyetlerle engelli bireylerin sosyal hayata daha aktif katılmalarını sağladı.

Whatsapp Image 2024 01 28 At 13.52.36 (1)

Başkan Genç, bu kez otizmli bireyler ve ailelerine yeni bir yaşam alanı kazandıracaklarını müjdeledi. 36 dönümlük bir alanı bünyelerine kattıklarını ifade eden Genç, otizmli bireylerin ve ailelerinin ihtiyaçlarına yanıt verecek bu yaşam alanını oluşturacaklarını belirtti.

Whatsapp Image 2024 01 28 At 13.52.40

Programda konuşan AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu da engelli bireylerin ihtiyaçlarının karşılanması ve yaşam kalitelerinin artırılmasının önemine vurgu yaptı. "Herkes için erişilebilir, tam erişilebilir" ilkesi doğrultusunda çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

Whatsapp Image 2024 01 28 At 13.52.44

Başkan Genç, engelli bireylerin sosyal hayata katılımlarını artırmak, ihtiyaçlarını karşılamak ve yaşam kalitelerini yükseltmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini sözlerine ekledi. Engelli ailelerin ihtiyaçlarının projelendirilip karşılanacağını belirterek, sosyal belediyeciliğin önemine dikkat çekti.
TAKA/AYŞEN KARABİNA

Editör: Doğukan ÖZKURT