Kavanoz, "Bütün önceliğimiz Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Ortahsar’ımızda da bugüne kadar yapılan hizmet ve icraatların kesintiye uğramaması için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Kararlı olduklarını belirten Kavanoz, "Bizim en önemli özelliğimiz taşıdığımız üst kimliğimiz yani Trabzonluluğumuzdur. Siyasi olarak 22 yıldır halkın teveccühünü kazandığımız her seçim sürecinde ve devamında bu özelliğimizi nasıl ön planda tuttuysak bugün ve önümüzdeki 5 yıl içerisinde de aynı tavır ve davranış içinde olacağımız hususunda da hiçbir arkadaşımızın şüphesi olmasın" şeklinde konuştu.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'dan Kazada Hayatını Kaybeden Özer Korkmaz ailesinin acına ortak oldu Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'dan Kazada Hayatını Kaybeden Özer Korkmaz ailesinin acına ortak oldu

Seçim sonrası dönemin çalışma zamanı olduğunu vurgulayan Kavanoz, "Bizim için yarış 31 Mart itibari ile bitmiş olup, artık önümüzdeki 5 yıl Ortahisar’ımıza yapılacak yatırım, hizmet ve icraat mesaisi başlamıştır. Bu mesaideki önceliğimiz var gücümüzle çalışmaktır" ifadelerine yer verdi.

Muhabir: AYŞE SANCAK