Trabzonspor yıldız oyuncu İçin Son Teklifi Masaya Bıraktı! 7 Milyon Euro Ve... Trabzonspor yıldız oyuncu İçin Son Teklifi Masaya Bıraktı! 7 Milyon Euro Ve...

Törende konuşan Ortahisar Belediyesi Başkanvekili Murat Özçilingir, yenilenen yüzme havuzunun daha modern, konforlu ve güvenli bir hale getirildiğini belirtti. Havuzun sadece spor ve eğlence alanı olmayıp, aynı zamanda sağlıklı yaşamın, sosyal dayanışmanın ve toplumsal bütünleşmenin merkezi olacağını vurguladı.

Özçilingir, Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonluklarına uzanan başarı hikayelerinin bu havuzdan çıkmasını dilediğini ifade etti ve çocuklar için bütün imkanlarının ortaya konulacağını söyledi.

Ayrıca, Spor Kompleksi'nin daha fazla vatandaşın yararlanabilmesi için çalışmalar yapacaklarını belirten Özçilingir, tesisin 47 personelle hizmet vereceğini ve 2 yılda 216 bin 514 vatandaşa hizmet verdiğini dile getirdi. Yenileme çalışmalarında emek harcayanlara teşekkür eden Özçilingir, tesisin şehre, vatandaşlara ve özellikle çocuklara, gençlere ve bayanlara hayırlı olması temennisinde bulundu.

Havuzun açılışı dolayısıyla düzenlenen yüzme turnuvasında dereceye giren sporculara madalyaları, törene katılan yetkililer tarafından verildi. Bu renkli etkinlik, katılımcılar tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı ve toplumsal bütünleşmeye katkı sağladı.

Editör: Birol Sancak