Özellikle merkez mahallelerde altyapı çalışmalarından dolayı bozulan yolların onarımına ağırlık verdiklerini dile getiren Başkan Kaya, ilçenin jeolojik yapısından dolayı yaklaşık 1800 km'lik geniş bir yol ağına sahip olduklarını ifade etti. Bu nedenle yolların bakımı ve onarımının önemli olduğunu vurgulayan Başkan Kaya, halkın daha güvenli ve konforlu yollarla buluşması için çaba harcadıklarını belirtti.


Başkan Kaya, ilçedeki 87 mahalledeki yol sorunlarını öncelik sırasına göre ele aldıklarını ve vatandaşlarla sürekli iletişim halinde olduklarını ifade etti. Özellikle kırsal mahallelerde ihmal edilmiş yolların olduğunu ve bu bölgelerde daha fazla çalışma yapacaklarını vurgulayan Başkan Kaya, vatandaşların ulaşım konforunu artırmak için projeler yürüteceklerini belirtti.


Tamamlanan ve devam eden çalışmaları da paylaşan Başkan Kaya, Yalı Mahallesi Doktor Süreyya Sokak, Karşıyaka Mahallesi Sevda Sokak ve Soğuksu Mahallesi Asırlık Sokak'ta asfaltlama çalışmalarının tamamlandığını ve Akoluk Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde beton, tretuvar ve hatıl çalışmalarının yapıldığını belirtti. Ayrıca, 2 Nolu Beşirli Mahallesi 912 Nolu Sokak bağlantı yolunun yapım çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

Trabzon'da Kadın Yaşam ve İstihdam Merkezi: Kadınların Güçlenmesine Öncülük Ediyor Trabzon'da Kadın Yaşam ve İstihdam Merkezi: Kadınların Güçlenmesine Öncülük Ediyor

Muhabir: BİROL SANCAK