Ortahisar’ın çiçeği burnunda belediye başkanı Ahmet Kaya her ne kadar parti rozetini çıkardık herkese eşit mesafede yaklaşacağız dese de özellikle belediye çalışanları arasında tedirginlik yaşanmaya başladı.

Ortahisar Belediyesi’nde çalışan bin 600 yakın çalışandan yaklaşık 1.000 kişinin dilekçe vererek Büyükşehir Belediyesi’ne geçip Ahmet Metin Genç ile çalışmak istediğini iletti. Edinilen bilgiye göre yapılan incelemede yaklaşık 500 çalışanın dilekçesi işlem yapılması için kenara bekletilirken ayrılmak için dilekçe veren diğer 500 kişinin ise Ortahisar Belediyesi’nde kalacağı ifade edildi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in kendisine yöneltilen bir soruya şu cevabı vermişti. “Şayet Ortahisar belediyesi çalışanları arasında bir ayrım yapılması veya ayrımcılığın davranılmasıyla personelin ezdirilmesi halinde gündem yaparız” dediği öğrenildi.

Asgari trafik şartını yerine getiremeyen 174 internet haber sitesine müeyyide uygulanmadı Asgari trafik şartını yerine getiremeyen 174 internet haber sitesine müeyyide uygulanmadı

Ortahisar Belediyesi’nde baş gösteren işçi tayin talepleri bakalım önümüzdeki günlerde neyi gösterecek.

TAKA/Ayşe SANCAK

Editör: Birol Sancak