Mart 2019'da gerçekleşen mahalli idareler seçimlerinde halkın büyük destek ve teveccühüyle muhtarlık görevine seçilen Yılmaz, bu kez de yeni bir dönem için hazır olduğunu belirtti.

Açıklamasında, geçmiş dönemdeki hizmetleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Muhtar Yılmaz, liyakat, adil davranış ve ayrım gözetmeme prensiplerine bağlı kalarak mahalle halkına hizmet etmeye çalıştığını ifade etti. Özel hayatından ve tatil günlerinden feragat ederek her an halkın ulaşabileceği bir noktada olmaya özen gösterdiğini vurgulayan Yılmaz, resmi kurumlarla sürekli iletişim halinde olduğunu ve bu diyalogun güzellikle devam ettiğini dile getirdi.

1 Nolu Erdoğdu Mahallesi ve mahalle halkı için yaptıklarının üzerine yeni projeler ve hizmetler eklemeyi amaçladığını belirten Şenol Yılmaz, 31 Mart 2024 muhtarlık seçimlerinde halkın teveccühüne talip olduğunu ifade etti. Yılmaz, yeni dönemde değerli ekibiyle birlikte mahalle sakinlerine daha iyi hizmet sunmayı hedeflediklerini belirtirken, seçim sürecinin ilçe genelinde adil ve demokratik bir ortamda geçmesi temennisinde bulundu.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU

Editör: Ayşe Sancak