24 Temmuz Basın Bayramı Ziyaretleri: Anıl Şahinler TAKA Gazetesi'nde 24 Temmuz Basın Bayramı Ziyaretleri: Anıl Şahinler TAKA Gazetesi'nde

Yöresel ürünler ve el işi çalışmaların yer aldığı etkinlik, şenlik havasında geçti ve büyük beğeni topladı. Öğretmenler, kursiyerler ve usta öğreticiler, kültürel motifler etrafında bir araya gelerek dayanışma içinde bulundu.

Ortahisar İlçe Millî Eğitim Müdürü Cemil Karakaş, etkinlikle ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: "Ortahisar Halk Eğitimi Merkezi ve olgunlaşma enstitümüz, kadim geleneğimizi yaşatmayı ve gelecek kuşaklara köprü olmayı başarmıştır. Yenilikçi yaklaşımlarla şehrimizi her zaman gururla temsil etmişlerdir. Her bir işleri için kurum yöneticilerimizi, öğretmenlerimizi ve usta öğreticilerimizi yürekten kutluyorum." Karakaş'ın bu ifadeleri, merkezin elde ettiği başarı ve katkıyı takdirle karşıladığını gösteriyor.

Etkinlik, el emeği göz nuru eserlerin sergilendiği bir şölene dönüşürken, katılımcılar bu güzel etkinlikle kültürel bir birliktelik ve paylaşım deneyimi yaşadılar. Ortahisar Halk Eğitim Merkezi'nin düzenlediği bu etkinlik, yerel kültürün ve el sanatlarının önemli bir platformda sergilenmesini sağladı.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA