Ortahisar Belediyesi Başkanlığını kesin olmayan seçim sonuçlarına göre CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya kazandı. CHP Ortahisar İlçe Başkanlığına gelen Ahmet Kaya, sloganlar ve alkışlar eşliğinde karşılandı. 

İYİ Parti Trabzon teşkilatında art arda yaşanan istifalar sonrası mevcut yönetim çöktü İYİ Parti Trabzon teşkilatında art arda yaşanan istifalar sonrası mevcut yönetim çöktü

CHP Ortahisar İlçe Başkanlığında açıklamalarda bulunan Ahmet Kaya, “Allah’a çok şükür. Biz bu yola çıkarken inanarak çıktık. Seçimleri kazanacağımızdan hiç tereddüdümüz yoktu.

Çok şükür mahcup olmadık. Bizlere inanan, bizlerle birlikte yol yürüyen, bizlere destek veren, bütün arkadaşlarıma, dostlarıma, Trabzonlu hemşehrilerime, gönülden teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar. Yakında mazbatamızı alıp göreve başlayacağız. Görev süremizin içinde de aynı hassasiyetle Trabzon’umuzun neresinde ne sıkıntı varsa, neresine ne yapılması gerekiyorsa bir Trabzon sevdalısı, bir Trabzon aşığı olarak gece gündüz koşturup hizmet etme gayreti içinde olacağız. Ayrım yapmasızın, Trabzon’da yaşayan her bir vatandaşım ailemin bir parçasıdır anlayışıyla herkese hizmet edeceğiz. Bunu uygulamalarımızla da göstereceğiz.” dedi.

Editör: Birol Sancak