Proje Üretip Takip Ediyoruz

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden İndirimli Ekmek Satışı Başladı! Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden İndirimli Ekmek Satışı Başladı!

Gıda üretim endüstrisinde müşterilerinin talep ettiği ürünleri sağlamak ve tasarımdan son ürüne kadar titizlikle çalışarak, makine sektöründe istihdam yaratma gibi özellikleri ile Türkiye’de lider firmalardan olan Oyman Makine, dünya pazarında da önemli bir yere sahip. Firma, Doğu Karadeniz'de İş Sağlığı ve Güvenliği alanında da Anadolu OSGB firmasının tespit ve önerileri doğrultusunda iş yerlerinde hassasiyetle çalışarak iyi uygulama örneklerini hayata geçiriyor.

Firma sahibi İş İnsanı Fatih Suat Oyman’a, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Emekli Bölge Müdürü ve Anadolu OSGB Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Şahin tarafından teşekkür belgesi sunuldu. Oyman, “İş sağlığı ve güvenliği konusunda en iyi standartları yakalamak amacıyla çalışma ortamlarının sürekli iyileştirilmesi, çalışanların sağlık ve güvenlik konularında bilinç ve farkındalık düzeylerinin yükseltilmesi amacıyla projeler üretmekte ve uygulama sonuçlarını takip etmektedir” dedi.
TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Birol Sancak