Adıyaman'da Polis Merkezi İçinde Yaşanan Silahlı Saldırıda 2 Polis Şehit Oldu Adıyaman'da Polis Merkezi İçinde Yaşanan Silahlı Saldırıda 2 Polis Şehit Oldu

Bahar Öztan'ın Kariyeri ve Özel Hayatı
Öztan'ın cenaze namazı, bugün ikindi vakti Şakirin Camisi'nde kılınacak ve ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecek.

11 Ağustos 1962'de İskenderun'da doğan Bahar Öztan, İstanbul'da büyüdü. Elidor reklamıyla televizyon ekranlarına adım atan Öztan, daha sonra birçok reklam filminde rol aldı ve "Gamzeli Güzel" olarak tanındı. Yeşilçam'ın önemli oyuncularından biri haline gelen Öztan, kısa sürede sinema ve dizi dünyasında kendine sağlam bir yer edindi.

Oyunculuğunun yanı sıra, sahne çalışmalarıyla da tanınan Öztan, Bülent Ersoy ve Seda Sayan gibi ünlülerle konserlerde sahne aldı. 1991'de işletmeye başladığı Spring Otel'in yanı sıra anaokulu ve butik otel işletmeciliği de yapan Öztan, müzik alanında da çalışmalarını sürdürdü.

2001'de Amerika'ya giden ve uzun bir süre orada yaşayan Öztan, 2007'de İstanbul'a döndü. Son olarak 2007'de televizyon dizilerinde rol aldı ve müzik kariyerine odaklandı. 2011'de bir reklam filminde yönetmenlik yapan Öztan, uzun yıllar süren mücadelesine rağmen enerjisi ve çalışma azmiyle takdir topladı.

Muhabir: AYŞE SANCAK