Trabzonlu milli atlet Emrah Öztürk, 23 Mart tarihinde Artvin'de düzenlenen 10 km yol koşusunda gösterdiği performansla bir kez daha dikkatleri üzerine çekti. Umut Yaşam Derneği adına koşan Öztürk, parkuru 35 dakikada tamamlayarak kendi kategorisinde birinci oldu.

Aynı zamanda genel sıralamada da 80 atlet arasından 13. sırayı elde eden Öztürk, yeni bir Türkiye rekoru kırdı. Kendi başarısını çocuklar için koşarak kanser tedavisi görenlere adayan Öztürk, bu başarısını şehitlere, çocuklara ve annesine armağan ettiğini belirtti.

Trabzon Üniversitesi ve TÜFAD İşbirliğiyle Futbol Antrenörlerine Okur Yazarlık Kursu Açılıyor Trabzon Üniversitesi ve TÜFAD İşbirliğiyle Futbol Antrenörlerine Okur Yazarlık Kursu Açılıyor

Emrah Öztürk, başarısında desteklerinden dolayı Umut Yaşam Derneği Başkanı Dr. Nimet Baki'ye ve Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç'e teşekkürlerini iletti. Ayrıca, gençlere ilham kaynağı olmayı ve yeni başarılar elde etmek için çalışmalarını sürdürmeyi hedeflediğini vurguladı. Öztürk'ün bu tutumu, spor ve sosyal sorumluluk alanında ilham verici bir örnek teşkil ediyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN