Boz Ayıların Bahar Uyanışı: Köylerde ve Evlerde Oluşan Zararlar Boz Ayıların Bahar Uyanışı: Köylerde ve Evlerde Oluşan Zararlar

Doğu Karadeniz Bölgesi'nin önde gelen toptan satış mağazası Özgüneş, 'Yılda 4 mevsim 4 satış etkinliği' projesi kapsamında 2024 yılında da faaliyetlerine devam ediyor. Bu yılın ilk satış etkinliği 27-29 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Etkinlikle ilgili bilgi veren Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, "Satış etkinliklerimiz ticaretimizin bayramı oluyor. İş ortaklarımız bir araya geliyor, kaynaşıyoruz. Ürünleri görme ve alım yapma fırsatı buluyorlar. Ayrıca, birlikte gelecekte yapılacak işler hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Hepimiz bir zincirin halkalarıyız" dedi.

Güneş ayrıca, "Çok sayıda tecrübeye sahibiz. Aile şirketi olarak bugünlere kadar geldik. Geçmişimizle gurur duyuyorum. 94 yılındaki devalüasyonu, 2001 krizlerini gözlemleyip yaşadık. Hayat felsefemde hep öğrenmeye ve gelişmeye önem verdim. Bölge için fabrikalardan sürekli destek alıyoruz. Ticarette bugüne kadar sözümüzde durduk, elhamdülillah. Özgüneş olarak, bölgeye 750 fabrikanın gücünü getirdik. Ticaret, dostluktur" şeklinde konuştu.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA