Türkiye’nin en büyük toptan satış merkezi Özgüneş, ticarete renk katmak için satış etkinliklerini sürdürüyor. 2024 yılı ilk satış etkinliği bayram tadında başlarken, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri devam eden etkinlikte bölge iş ortakları, mağazalarının ihtiyacı olan ürünleri uygun fiyat ve ödeme kolaylıkları ile tedarik etme fırsatı buldu.

SEZONDA GÜZEL İŞLER OLACAK

Şubat ayı satış etkinliğinde konuşma yapan Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, “Allah’ın izni ile 2017 yılından itibaren sürdürdüğümüz satış etkinliklerimizde 30. Etkinliğimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ticaretin içerisinde uzun yıllardır bulunmaktayız. Önümüz bayram ve yaz sezonu. Bölgemizde inşallah güzel işler olacak. Bölgemizin ihtiyacı olan ürünleri tedarik ederek, satış etkinliğimizi başlattık” dedi. 

TRT Trabzon Radyosu, Çocuk Korolarını 23 Nisan Etkinliklerinde Sahne Aldı TRT Trabzon Radyosu, Çocuk Korolarını 23 Nisan Etkinliklerinde Sahne Aldı

ÇALIŞACAĞIZ YORULACAĞIZ

Güneş, “Ticarette çok çalışacağız. Yorulacağız. Terimiz akacak. Rabbim de inşallah karşılığını nasip edecek. Özgüneş olarak burası bacasız bir fabrika. Ticaret yapacaklar veya işini geliştirecekler buraya gelip şirketimizi görebilir. Bizim çayımızı içebilir. Bizler de inşallah kendilerine tecrübelerimizi anlatırız. Özgüneş ailesi olarak ülkemizi seviyoruz. Ticaretimizi seviyoruz. Ticaretimize renk katacak satış etkinliklerini en güzel şekilde yapmaya gayret gösteriyoruz” diye konuştu.





Muhabir: AYŞEN KARABİNA