Eyfel Kulesi Ziyarete Kapatıldı:

Grev, Eyfel Kulesi'nin operatörü SETE'nin yeterli yatırım yapılmadığına dair sendikaların açıklamaları sonrasında pazartesi günü başladı. SETE, ziyaretçilere önceden web sitesini kontrol etmeleri ve ziyaretlerini ertelemeleri tavsiyesinde bulundu. E-bilet sahiplerine ise daha fazla bilgi için e-postalarını kontrol etmeleri gerektiği bildirildi ve bilet ücretlerinin geri ödeneceği duyuruldu.

Xol T Sl B Fpk K4U Hwu C8 Jw Sw

Bu protesto, Eyfel Kulesi'nde son iki ay içinde yaşanan ikinci grev oldu. Sendikalar, işletmeci SETE'nin onarım ve bakım maliyetlerini düşük tuttuğunu ve Paris'in sembolünü korumak için daha fazla fon sağlaması gerektiğini belirtiyor.

Rnb Tr7727K2 Z Il I Ck X P9Tg

Hamas Lideri, Erdoğan'ın Baskılara Karşı Duruşunu Övdü Hamas Lideri, Erdoğan'ın Baskılara Karşı Duruşunu Övdü

Dünyanın en tanınmış turistik yerlerinden biri olan Eyfel Kulesi, Covid-19 salgını sırasında ziyaretçi sayısında keskin bir düşüş yaşamış olsa da, geçen yıl 6,3 milyon ziyaretçiye ulaştı. Kuleyi ziyaret edenlerin dörtte üçünün yabancı turistler olduğu belirtiliyor. Paris'e yaz aylarında düzenlenecek Olimpiyat Oyunları nedeniyle şehre gelecek ziyaretçi sayısında artış bekleniyor. Ancak sendikalar, şehir yetkililerinin grevin başlamasından bu yana kendileriyle görüşmeyi reddettiklerini ve 60 milyon euroluk yeniden sermayelendirme miktarının yetersiz olduğunu belirtiyor.

Kaynak: NTV