Krallık olarak forma giydiği önceki sezonda atığı goller ve oynadığı futbola taraftarın gönlünde taht kuran ve bir yıllık aranın ardından bu kez bonservisiyle Trabzonspor kadrosuna katılan 31 yaşındaki Nijeryalı forvet oyuncusu Paul Onuachu'nun Erzurum kampında oynanan Nahçivan hazırlık maçında bileğine aldığı darbeyle yaşadığı sakatlık moralleri bozmuştu.
Birkaç gün dinlendirilen ve tedavisi hızlı bir şekilde tamamlanan yıldız oyuncunun beklenenden önce iyileşmesi teknik heyetin yüzünü güldürürken taraftar arasında da sevinç yarattı.
Trabzon’daki çalışmalara takımla birlikte katılacak olan Onuachu yeni sezona golle başlamak istediğini belirterek ‘ Bunun için maçlara kadar olan süreyi en iyi şekilde değerlendirip tam olarak hazır hale geleceğim’ diye konuştu.