TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Pazarspor, geride kalan 8 maçta topladığı 29 puanla küme hattının hemen üzerinde, 9. sırada yer alıyor. Şimdi ise kalan 3 maçta ligde kalma mücadelesi verecek olan Mavi-Beyazlılar, bu maçlarda tüm güçlerini ortaya koyacak.

Trabzonsopr'da Teknik Direktör Abdullah Avcı, Orsic'in Takımda Kalacağını Açıkladı Trabzonsopr'da Teknik Direktör Abdullah Avcı, Orsic'in Takımda Kalacağını Açıkladı

Pazarspor'un ilk olarak 14 Nisan Pazar günü, sahasında 4. sırada bulunan 47 puanlı Turgutluspor'u konuk edecek. Ardından deplasmanda grup lideri Batman Petrolspor ile karşılaşacaklar. Son maçlarında ise Pazar İlçe Stadı'nda, halen 27 puanla kümede kalma mücadelesi veren Ergene Velimeşespor ile kritik bir maça çıkacaklar.

Rize temsilcisi için özellikle evindeki iki maçtan puan almanın önemi büyük. Pazarspor, bu maçlarda sahasını kaybetmemeye odaklanacak ve ligde kalma umutlarını son maça taşımak için mücadele edecek. Mavi-Beyazlılar, bu kritik dönemde taraftarlarının desteğini arkalarına alarak ligde kalma mücadelesini sürdürecek.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU