KDK Başkanı Şeref Malkoç: Türkiye Cumhuriyeti Devleti Gazze’deki Haksızlığı Dünyaya En Gür Sesle Haykıran Ülkedir KDK Başkanı Şeref Malkoç: Türkiye Cumhuriyeti Devleti Gazze’deki Haksızlığı Dünyaya En Gür Sesle Haykıran Ülkedir

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde yaşanan çatışmada bir askerin şehit olduğunu ve bir askerin yaralandığını duyurdu. Operasyon bölgesindeki üs bölgelerine yönelik gerçekleştirilen terörist sızma girişimine karşı çatışma çıktı. Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay, çatışmada şehit düşerken, bir diğer asker ise yaralandı. Yaralı asker derhal hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.

MSB tarafından yapılan açıklamada, çatışma sonucunda ilk belirlemelere göre 6 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. Operasyon bölgesindeki güvenlik güçleri, teröristlerin üs bölgelerine yönelik saldırı girişimlerine karşı kararlılıkla mücadele etmeye devam ediyor. Şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay'a Allah'tan rahmet, yaralı askere acil şifalar diliyoruz. Terörle mücadeledeki kararlılık devam edecektir.

Editör: Birol Sancak