Premier Lig'de müthiş bir randevu! Arsenal ile Chelsea arasındaki çekişmeli karşılaşma, futbol tutkunlarını ekran başına kilitleyecek. Premier Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren ve 33 maç sonunda 74 puanla bir maç fazlasıyla zirvede bulunan Arsenal, şampiyonluk yolunda bu akşam sahasında Chelsea'yi konuk edecek.

Arsenal-Chelsea maçı bu akşam (23 Nisan Salı) saat 22:00'de başlayacak. Maç, beIN Sports 3 kanalında canlı olarak yayınlanacak. Emirates Stadı’nda oynanacak müsabakayı hakem Simon Hooper yönetecek. Chelsea ise ligde 47 puanla 9’uncu sırada yer alıyor.

Futbolun Efsanesi Yeni Sezon Oyuncularına Taş Çıkartıyor: Bu Yıldız Ne Messi Ne Ronaldo... Futbolun Efsanesi Yeni Sezon Oyuncularına Taş Çıkartıyor: Bu Yıldız Ne Messi Ne Ronaldo...

Premier Lig'de şampiyonluk yarışı Arsenal, Liverpool ve Manchester City arasında yaşanıyor. Arsenal ile Liverpool bir maç fazlasıyla 74’er puanla zirveyi paylaşıyor. Manchester City ise 32 maç sonunda 73 puanla bir maç eksiği ile üçüncü sırada yer alıyor. Premier Lig’de bitime 5 hafta kala şampiyonluk ipini hangi takımın göğüsleyeceği büyük merak konusu."

Muhabir: AYŞE SANCAK