Türkiye'nin 68 bin 680 kilometrelik yol ağındaki huzurlu seyahatlerin sağlanması için otobüs firmalarına yönelik denetimlerin artırıldığını belirten Uraloğlu, demiryollarında ek seferlerin konulduğunu ve havayollarında tüm havalimanlarında gereken önlemlerin alındığını ifade etti.

Havalimanları Bayrama Hazır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel görüşmesinde de gündeme geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel görüşmesinde de gündeme geldi

A0203028 Ce47 4Bb9 99Fd D41Ebfffa7Fb

DHMİ tarafından Ramazan Bayramı boyunca 24 saat esasına göre hizmet verileceğini belirten Bakan Uraloğlu, İstanbul Havalimanı başta olmak üzere tüm havalimanlarında yoğunluktan kaynaklanacak herhangi bir sorun yaşanmaması için gerekli önlemlerin alındığını vurguladı. Havalimanlarında çalışan personelin rahat ve güvenli ulaşımı sağlamak için koordinasyon içinde olacağını ifade etti.

Otobüs Fiyatlarına Sıkı Denetim

644Bd805 7Ebb 4132 B3F3 9044258204F3

Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili döneminde otobüs bileti bulmada sorun yaşanmaması için önlem alındığını açıkladı. Otobüs firmalarına turizm taşımacılığında kullanılan otobüslerin de kullanım izni verildiğini belirten Bakan, fahiş fiyatlarla otobüs bileti satan firmalara idari para cezası kesileceğini ifade etti. Ayrıca, taleplerin karşılanması için ek seferlerin konulduğunu da aktardı.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN