Başkan Çebi, vatandaşlarla sık sık bir araya gelerek onların taleplerini dinliyor, hastane ziyaretleri gerçekleştiriyor ve belediye hizmetlerini daha iyi hale getirmek için çaba gösteriyor. Açık kapı politikası ile herkesle görüşmeye açık olduğunu belirten Başkan Çebi, vatandaşların her zaman yanlarında olduğunu ve onların mutluluğu için elinden geleni yaptığını ifade ediyor.

Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, Başkent Trabzon Tanıtım Günleri’nde basın mensupları ile bir araya gelirken ilk Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, Başkent Trabzon Tanıtım Günleri’nde basın mensupları ile bir araya gelirken ilk

Whatsapp Image 2024 01 31 At 13.03.50

Başkan Çebi'nin göreve geldiği günden bu yana bu çizgisini sürdürmesi ve vatandaşların beklentilerine kulak vermesi, Araklı halkı tarafından takdirle karşılanıyor. Başkan Çebi, "Her zaman vatandaş odaklı çalışma prensibini benimsedik. Yok demek kolay, ama vatandaşın işini çözmek için uğraşmak ve çaba göstermek gerekiyor. Biz de bu anlayışla hareket ediyoruz. Vatandaşlarımızın mutluluğu için elimizden geleni yapıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın elini güçlendirebilmek adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Whatsapp Image 2024 01 31 At 13.03.52

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi'nin gönül belediyeciliği anlayışı ve vatandaşların yanında olma çabaları, şehirdeki yaşam kalitesini artırmak için büyük bir öneme sahip. Başkan Çebi'nin bu tutumu, Araklı'nın kalkınması ve halkının refahının artması için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU

Editör: Doğukan ÖZKURT