Başkan Kurukız, Şalpazarı belediye binası önünde mehteran eşliğinde ve dualarla karşılandı. Halka teşekkür eden Kurukız, "Yeni bir zafer kazanmadık. Biz inanmış insanlarız. Millete hizmet etmek için yola çıktık" dedi.

Oyunları bozarak geldiklerini ifade eden Kurukız, "Çok şükür Rabbim doğrunun yanındaydı. Cumhur İttifakı'nın, Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli'nin boynunu Rabbim sizlerin sayesinde bizlere büktürmedi. Şalpazarı’na ve ülkemize yapacağımız çok iş var" diye konuştu.

Kurukız, sözlerini şöyle sürdürdü: "Hiç kuşku duymuyorum. Kaldığımız yerden yolumuza devam edeceğiz. Rabbim neyi tecelli ve takdir ettiyse onda bir hayır vardır. Canla ve başla Şalpazarı için, ülkemiz için yolumuza devam edeceğiz. Yarışa girip, emek veren adaylara teşekkür ediyorum. Üzülmelerine gerek yok. Bu bir yarış ve kısmet işiydi. Rabbim Cumhur İttifakına nasip eyledi. Şehrin emini olmak, beytül malı kollamak kolay değil. Allah yar ve yardımcımız olsun."

Kadınlar baharla birlikte pazarda doğal ürünleri satıyor Kadınlar baharla birlikte pazarda doğal ürünleri satıyor

Son olarak, Kurukız, "Şalpazarı’nın bir kuruşuna zeval getirmedim. Çaldılar, çırptılar demişlerdi. Onları bilerek konuşanları Yüce Allah’a havale ediyorum. Benim için çaldı deyip belgesiz konuşanlar yargı huzurunda hesap verecekler. Refik Kurukız’ı parayla itham edecek olan, çaldı diyecek olan daha dünyaya gelmedi. Çalan başkan yüksek okul yapılması için arsasını bağışlar mı?" şeklinde ifadelerle kararlılığını ve temiz sicilini vurguladı.

Editör: Birol Sancak