Renault, 2024 model Megane Sedan için başlattığı kampanyayı duyurdu. Sıfır kilometre Megane Sedan sahibi olmak isteyenler için Mayıs ayında geçerli olacak kampanya kapsamında avantajlı fiyatlar sunuluyor.

Herkes bekliyordu Renault yaptı! Megan Sedan Mayıs kampanyasıyla paranız cepte kalacak! İşte Renault kampanya detayları…

2 Şarta Uyanlar Listeye Girdi! Tablodaki 18 Hastalığı Geçiren Direkt Emekli Olabiliyor 2 Şarta Uyanlar Listeye Girdi! Tablodaki 18 Hastalığı Geçiren Direkt Emekli Olabiliyor
  • 225.000 TL İNDİRİM: Kampanya kapsamında, Renault Megane Sedan için 200.000 TL kredi kullanımında 12 ay vade ve %0 faiz fırsatı sunuluyor. Bu kredi koşullarında aylık ödeme 16.667 TL olarak belirlenmiştir. Kampanya bireysel müşteriler için geçerlidir.

  • Fiyatlandırma: ÖTV muafiyeti ile satın almak isteyenler için Megane Sedan Icon modeli, 1.469.000 TL'den başlayan fiyatlarla sunulmaktadır. Bu fiyatlar sınırlı sayıdaki 2024 model yılı Megane Sedan Icon modelleri için geçerlidir. Belirtilen fiyat tavsiye edilen anahtar fiyatı olup, kasko ve trafik sigortası dahil değildir.

megane-sedan.jpg

Renault Megane Sedan Mayıs kampanyasıyla paranız cebinizde kalacak! Detaylı bilgi ve kampanya şartları için Renault bayilerine başvurabilirsiniz.

Kaynak: HABER MERKEZİ