Teknik direktör Abdullah Avcı liderliğindeki Trabzonspor cephesi, Manaj'a karşı özel önlemler almayı planlıyor. Avcı, Manaj'ı sıkıştırarak hareket alanını kısıtlamak ve golcü oyuncuya fırsat tanımamak için stratejiler belirliyor. Ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmada 2 gol kaydeden Manaj, Sivasspor'a 1 puanı getiren isim olmuştu. Şimdi ise Rey Manaj, Süper Lig tarihinde Sivasspor formasıyla bir sezonda en fazla gol atan oyuncu olan Aatif Chahechouhe'nun (2013/14'te 17 gol) rekoruna ortak olmak için sahaya çıkıyor.

Trabzonsporlu O Transfer Çaykur Rizespor'a Transfer Oluyor; Palut , Avcı'nın Yıldızının Peşinde! Trabzonsporlu O Transfer Çaykur Rizespor'a Transfer Oluyor; Palut , Avcı'nın Yıldızının Peşinde!

Bordo-Mavili savunma hattı, Manaj'ı durdurmanın yollarını arıyor. Özellikle Manaj'ı etkisiz hale getirmek için sıkı bir işbirliği ve dikkatli bir savunma planı gerekiyor. Trabzonspor'un savunma hattı, Manaj'ın etkili performansını engellemek ve takımının galibiyet yolunda önemli bir adım atmaya çalışacak.
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak