Sevgili Okurlar, Bu katliama göz yuman Amerika Birleşik Devletleri birinci suçludur. Gemileri ile askeri ile geldi cesaret verdi ve gitti. İslam İşbirliği Teşkilatının Riyad toplantısını çok önemsiyoruz. Bütün İslam ülkeleri bir araya geldi. Suriye Devlet Başkanı da orada idi. Beşar Esad da kendince çağrısını yaptı.

ERDOĞAN KÜRSÜDE

Sevgili Okurlar En etkili, vurucu konuşma Türkiye Cumurbaşkanı ile birlikte İran cumhurbaşkanı’ndan geldi. “Kudüs kırmızı çizgimizdir” dedi ve Arz-u mevd  hezeyanı ile Ortadoğu’nun kana büründürüldüğünü bunun sorumlusunun ise İsrail yönetimi ve Netanyahu olduğunu söyledi. Filistin’de 11 bin insan öldü. Bunların 4 bini çocuk belki 2-3 bini de kadın. Bu ülke kendi topraklarında sürgüne zorlanıyor. Hastaneler vuruluyor ve Birleşmiş Milletlerin 100’a yakın çalışanı da öldürülüyor. 38 Filistinli gazeteci de yaşamını yitiriyor. Şimdi İsrail bunların hesabını vermeyecek mi? Uluslararası insan hakları mahkemesine 300 avukat Netanyahu’nun savaş suçu işlediğine dair başvurusunu yaptı. Bosna kasaplarını olduğu gibi onların da yargılanmasını sabırla bekleyeceğiz. Allah Filistin devletinin yar ve yardımcısı olsun. Ölenlere rahmet diliyoruz.

GÜÇLÜ OLMALIYIZ

Değerli okurlar; Dünyada iki nokta var. Para gücü ve ateş gücü olanlar diğerlerin eziyorlar. Hem Ortadoğu böyle hem de Afrika ülkeleri. O nedenle Türkiye olarak çok güçlü olmalıyız. Aslında yaptığımız ataklar batılıların gözünü korkuttu. İnsansız savaş uçaını bile uçurduk. Daha da çok çalıcağıız Okullarda baylayan ve üniversitelerde devam eden milli sanayinin altyapısı sağlam geliyor. Ortahisar Belediyesinin desteklediği roket takımının sunumunu izledik, görüntülerini yayına verdik.

takagazete.com.tr Yeni basın yasası ile birlikte interet siteleri de kontrole tabi tutuldu hem de belli kriterleri yerine getirenlere resmi ilanların verilmesine başlandı. takagazete.com.tr olarak bizlerde ilan almanın kriterlerin yerine getiriyoruz. Zor bir süreç, İnternet Editörü Birol Sancak ve muhabir Arkadaşlarımız yoğun çalışma yapıyorlar. Günlük 75-80 haberin girdiği sitede özel haberlerimiz de yer alıyor. Sevgili Okurlar her gün internet sitemiz için bir tık da sizden!

4 MAÇTA 10 PUAN

Sevgili Okurlar Trabzonspor yerel basının olmazsa olmazıdır. 8 maçta 4 mağlubiyet alan Bjelica ile yolları ayrılmış ve Abdullah Avcı göreve gelmişti. Avcı gitti İstanbul’da Fener’in yenilmezlik unvanına son verdi.  Bu camia için büyük moral oldu. Ancak bu moralin devamı için Konyaspor’da geçilmeli idi.

Konyaspor maçında özellikle Onuaçhu iki gol attı. Attığı gollerden birisi öylesine fantastik goldü ki yılın golüne  aday gösterilecek  nitelikte ve 85’te gelen gol Trabzonspor’a galibiyeti de getirdi. TAKA Gazetesinin attığı başlıklara göre Fıntına şiddetini artırmaya başladı. Şimdi milli ara var. Konya maçında iyi toplar taşıyan Pepe daha da güçlenecek ve  Onuachu ile rakiplerini korkulu rüyası olacak.

Mutlu Haftalar TAKA

Editör: Birol Sancak